Menu

Riool aanleg en onderhoud

In opdracht van particulieren, aannemers, gemeenten, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren en dergelijke legt Rioolbeheer Geerts riolering en pompputten aan. Ook leveren, monteren, onderhouden en repareren wij pompputinstallaties. Deze installaties worden stekkerklaar aangeleverd. Alle gebruikte materialen zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en worden vakkundig gemonteerd om langdurig en zorgeloos gebruik te garanderen.

Onderhoud

Mogelijk is de riolering niet het eerste waar u aan denkt bij het woord ‘onderhoud’. Als het aan ons ligt, hoeft u er voortaan ook niet meer aan te denken. Wij nemen u graag die zorg uit handen. Voor u als particulier. Maar wij onderhouden bijvoorbeeld ook bedrijventerreinen. Denk aan het leegzuigen van straatkolken of rioolputten. Voor gemeenten en bedrijven onderhouden we rioolgemalen. Noem maar op.

Tip voor u
Gaat u voor langere tijd met vakantie? Bijvoorbeeld voor een of meer weken? Laat voor vertrek alle kranen een minuut of 5 tot 10 goed doorlopen. U laat de leidingen dan schoon achter en voorkomt daarmee ingedroogd vuil dat verstoppingen kan veroorzaken.

Meer weten over riool aanleg en onderhoud?

Vragen over de mogelijkheden of meteen een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 06 – 52 31 20 84 of ga naar contact.

Ga naar contact