Menu

Riool ontstoppen

Uw riool ontstoppen is vaak (ook) nodig als het water in de gootsteen niet wegloopt. Of als u kleine zwarte vliegjes (rioolvliegjes of latrinevliegjes) aantreft in het toilet, de badkamer of in de buurt van afvoerputjes. Of wanneer u ontdekt dat de wasmachine verstopt zit. Mogelijk heeft u last van ongedierte. Of van stank in huis en heeft u geen idee waar die vandaan komt. In al deze gevallen is de kans groot dat de oorzaak in uw riolering is te vinden.

Verstopt riool

Misschien is het riool in zulke gevallen niet het eerste waar u aan denkt. Maar naast overduidelijke tekenen als een overstromend toilet en stank in huis kunnen ook deze signalen wijzen op een verstopping in het riool.

Service

Rioolbeheer Geerts uit Veenendaal lost verstoppingen direct op. Als het even kan dezelfde dag nog. We beschikken over een servicebus die meteen dienst doet als mobiele werkplaats en alle benodigde materialen en apparatuur bevat. Handig, want zo grijpen we nooit mis en is uw probleem in de meeste gevallen snel opgelost.

Tip voor u
Water besparen bij het doorspoelen van het toilet mag dan milieuvriendelijk zijn, voor uw riolering is het minder goed. Heeft u spoelkeuzeknoppen? Voorkom verstopping en gebruik standaard de grootste.

Materialen en apparatuur

Rioolbeheer Geerts beschikt over apparatuur voor het reinigen van rioolleidingen van 32 mm tot 315 mm. Zo hebben we een verenmachine met een veer voor elke diameter leiding. Een hogedrukmachine om het riool mee schoon te maken. Een rookmachine waarmee we stank met onbekende oorzaak kunnen opsporen. En we hebben de nodige camera’s bij ons waarmee we het riool kunnen inspecteren. Vermoedt u dat het riool is verstopt? Bel naar 06 – 52 31 20 84 of ga naar contact.

Ga naar contact